Mūsu reģionam raksturīgas garšas
Sadarbojoties ar Līgatnes un apkārtnes zemniekiem un izzinot apkārtnes savvaļu, mēs meklējam mūsu reģionam raksturīgas garšas. Veidojot ēdienkarti, īpašu uzmanību pievēršam slow food filozofijai un produktu sezonalitātei, tos pēc iespējas gatavojot no “deguna līdz astei”.
Mūsu atrašanās vieta ļauj izmantot senos Līgatnes smilšakmens pagrabus zemnieku produktu uzglabāšanai, ļauj ēdienkartē izmantot Gaujas nacionālā parka veltes un jau trešo gadu ēdienkartē iekļaut sava dārza un bišu veltes.
Kopā ar Slow food Straupe biedriem pievēršam uzmanību un atjaunojam izzūdošas Latvijai raksturīgas produktu šķirnes (skābie ķirši, Latvijas dzeltenais kālis, Burtnieku ezera zandarts, senās sēklas garšaugiem un dārzeņiem u.c.)